Advertisement

Απεργια Ναυτεργατων : ΚΙΝΗΜΑ | Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» | Σελίδα 178 : Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού.

Απεργια Ναυτεργατων : ΚΙΝΗΜΑ | Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» | Σελίδα 178 : Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού.. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα. Με χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά από όλο τον κόσμο. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Η απεργία θα διαρκέσει 24 ώρες, από τις 06:00 το πρωί της πέμπτης μέχρι και τις 06:00 το πρωί tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή.

Σε απεργία από αύριο προχωρούν συνάδελφοί τους στην κέρκυρα. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. .διαδηλωση ναυτεργατων, απεργία παμε 15 ιούνη 2011, απεργία ναυτεργατών στο νυδρί λευκάδας, πορεια ναυτεργατων seamens protest, newsit gr επιμένει στην απεργία η πνο. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για απεργία ναυτεργατών.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ 1975 - 1977 ΤΕΥΧΗ 1 -11 ΤΟΜΟΣ Α ...
ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ 1975 - 1977 ΤΕΥΧΗ 1 -11 ΤΟΜΟΣ Α ... from arxeiokin.tk
48ωρη απεργία ναυτεργατών σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Η απεργία θα διαρκέσει 24 ώρες, από τις 06:00 το πρωί της πέμπτης μέχρι και τις 06:00 το πρωί της παρασκευής, 27 οι ναυτεργάτες με την επικείμενη … the post απεργία ναυτεργατών: Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. .διαδηλωση ναυτεργατων, απεργία παμε 15 ιούνη 2011, απεργία ναυτεργατών στο νυδρί λευκάδας, πορεια ναυτεργατων seamens protest, newsit gr επιμένει στην απεργία η πνο. Απεργία ναυτεργατών στον πειραιά στις 24 η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για απεργία ναυτεργατών.

Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια.

Η απεργία θα διαρκέσει 24 ώρες, από τις 06:00 το πρωί της πέμπτης μέχρι και τις 06:00 το πρωί tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή. «παράνομη» έκρινε πριν από λίγο το πρωτοδικείο πειραιά την αυριανή απεργία των 4 ναυτεργατικών σωματείων και του εργατικού. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Απεργία ναυτεργατών στον πειραιά στις 24 η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Η απεργία θα διαρκέσει 24 ώρες, από τις 06:00 το πρωί της πέμπτης μέχρι και τις 06:00 το πρωί της παρασκευής, 27 οι ναυτεργάτες με την επικείμενη … the post απεργία ναυτεργατών: Σε απεργία από αύριο προχωρούν συνάδελφοί τους στην κέρκυρα. Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας.

Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. 48ωρη απεργία ναυτεργατών σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Απεργία ναυτεργατών στον πειραιά στις 24 η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και.

chania-reporter: Νοεμβρίου 2010
chania-reporter: Νοεμβρίου 2010 from 2.bp.blogspot.com
Όλα τα άρθρα του tag απεργία. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής αγροτικών θεμάτων δήμου ιεράπετρας για την απεργία των ναυτεργατών. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Η απεργία θα διαρκέσει 24 ώρες, από τις 06:00 το πρωί της πέμπτης μέχρι και τις 06:00 το πρωί tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Καθολική ήταν σήμερα η συμμετοχή στην απεργία των ναυτεργατών της κέρκυρας, με τα πλοια εμειναν δεμενα στα λιμανια.

Η απεργία θα διαρκέσει 24 ώρες, από τις 06:00 το πρωί της πέμπτης μέχρι και τις 06:00 το πρωί της παρασκευής, 27 οι ναυτεργάτες με την επικείμενη … the post απεργία ναυτεργατών:

48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00. Την απόφασή τους να απεργήσουν την ερχόμενη πέμπτη 26 νοεμβρίου, έλαβαν οι ναυτεργάτες του σωματείου. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για απεργία ναυτεργατών. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00.

Παράλληλα το σωματείο ναυτεργατών κέρκυρας ζητά την κατάργηση της υποπαραγράφου ιστ2 του νόμου 4524/2014 που αναφέρεται στην μεταφορά διακοπής δρομολογίων σε άλλα πλοία. Απεργία ναυτεργατών στον πειραιά στις 24 η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα. Καθολική ήταν σήμερα η συμμετοχή στην απεργία των ναυτεργατών της κέρκυρας, με τα πλοια εμειναν δεμενα στα λιμανια.

Ζαγανιάρι Άνδρου: ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
Ζαγανιάρι Άνδρου: ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ from 2.bp.blogspot.com
Με χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά από όλο τον κόσμο. Την απόφασή τους να απεργήσουν την ερχόμενη πέμπτη 26 νοεμβρίου, έλαβαν οι ναυτεργάτες του σωματείου. Όλα τα άρθρα του tag απεργία. Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00. Σε απεργία από αύριο προχωρούν συνάδελφοί τους στην κέρκυρα. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Παράλληλα το σωματείο ναυτεργατών κέρκυρας ζητά την κατάργηση της υποπαραγράφου ιστ2 του νόμου 4524/2014 που αναφέρεται στην μεταφορά διακοπής δρομολογίων σε άλλα πλοία. Το αρχιπέλαγος είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης στην ελλάδα.

Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά.

Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. «παράνομη» έκρινε πριν από λίγο το πρωτοδικείο πειραιά την αυριανή απεργία των 4 ναυτεργατικών σωματείων και του εργατικού. .διαδηλωση ναυτεργατων, απεργία παμε 15 ιούνη 2011, απεργία ναυτεργατών στο νυδρί λευκάδας, πορεια ναυτεργατων seamens protest, newsit gr επιμένει στην απεργία η πνο. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Την απόφασή τους να απεργήσουν την ερχόμενη πέμπτη 26 νοεμβρίου, έλαβαν οι ναυτεργάτες του σωματείου. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Με χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά από όλο τον κόσμο. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Το αρχιπέλαγος είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης στην ελλάδα. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού.

Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00 απεργια. Εικοσιτετράωρη προειδοποιητική παμπειραϊκή απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, πραγματοποιούν αύριο πέμπτη 24 σεπτεμβρίου πέντε ναυτεργατικά σωματεία.

Post a Comment

0 Comments